FOTOGALÉRIA: Býci siahali po magickej stovke

22.10.2016

Basketbalisti KB Košice porazili v sobotňajšom zápase piateho kola Eurovia SBL Ligy Spišskú Novú Ves presvedčivo 97:65. V závere atakovali magickú stobodovú hranicu, ktorá však tentoraz predsa len odolala.

KB Košice - BK 04 AC LB Spišská Nová Ves 97:65 (19:18, 27:18, 22:8, 29:21)


Hlasy:

Richard Leško, asistent trénera Košíc
"Rozbiehali sme sa trochu pomalšie a v prvom polčase nás brzdili straty. V druhom polčase sa už ale ukázala naša kvalita a zaslúžene sme vyhrali. Škoda, že sa nám nepodarilo prekonať stovku, ale dôležitejšie pre nás bolo prestriedanie hráčov."

Maurizio Galata, hráč Košíc
"Mal to byť jeden z tých ľahších zápasov sezóny, ale Spišská Nová Ves má svoju kvalitu a v tomto zápase dostali chalani voľnú ruku. Dovolili si teda strely, ktoré si my dovoliť nemôžeme. Napadalo im to tam a prvý polčas preto pôsobil celkom vyrovnane. V tom druhom sme našťastie zabrali a získali pekný výsledok."

Dávid Demečko, tréner Spišskej Novej Vsi
"Myslím si, že v prvom polčase sme držali s Košicami krok. Mali s nami problémy a to nám vydržalo až do časti tretej štvrtiny. Je pozitívne, že sme súpera donútili k 23 stratám, zatiaľ čo my sme ich mali len 14. S lepšou percentuálnou úspešnosťou streľby sme mohli dosiahnuť lepší výsledok. Súper lepšie strieľal a doskakoval, v našej hre však bolo veľa pozitív."

Daniel Lenárt, hráč Spišskej Novej Vsi
"Budem sa opakovať, ale stále sa dejú tie isté veci. Nastúpime do druhého polčasu, chvíľu hráme dobre a potom prestaneme plniť pokyny trénera. Súper nám odskočí na dvadsať bodov a potom sa už vracia do zápasu ťažko."

Pozrite si fotogalériu TV KOŠICE



Facebook loginGoogle login